28 Aralık 2011

İNİŞ İZNİ İSTİYORUM !!



Evet evren bir sabun köpüğüydü ve saniyenin milyarda biri bir hızda, mevcut kütlesinin akıl almayacak bir hızda genişlediği sırada. o sabun köpüğünün kim bilir neresinde kendi Samanyolu'nun güneş sisteminde kendi dünyasının kendi ülkesinde tıpkı bir hücreye bulaşmış bakteri gibi görünemeyecek küçüklükte bir bankta kıvrılmış oturmaktaydı. 

Derinlerden hissettiği o ses bu kez dibinde biti vermişti. Birden etrafına baktı boş bir şekilde, etrafında var olan her nesnenin bir anlamı vardı, ve bu anlam denizinde sanki tek anlam taşımayan 'şey' kendisi idi. Beynin arkasından biri bir şeyler enjekte etmiş ve kafasını bulandırmıştı sanki. Bu vücut kendisine ait değildi !

Kalbi bulunduğu yerden kopmuş vücudunda başı boş dolaşıyor, elleri titriyor, kontrol edilemeyen titremeleri bedenini sarıyordu. Şuan sözlük karıştıranlar sersemlemek kelimesini arasalar şuan ki hali belirirdi. Yer çekimi ayaklarının altından akmak üzereydi. Ve ölüm sessizce dizlerine oturmuş onu bekler gibiydi. 

Ona sarılmak yada kovalamak ikisi arasında gidip geliyor, hızlı düşünen beyni bir karar vermesine izin vermiyordu. Yer çekimi etkisi şuan üzerine bastığı gezegenin kütlesiyle doğru orantılıydı. Birileri bir yerlerden dünyayı kaza kaza küçültmüş olmalıydı. Kütle azaldıkça yer çekimi etkisi de azalmaktaydı. 

Yükseklerden boşluğa hızla düşüyor hava akımı derisini ısıtıyordu. Sertçe yere çakılıyor eklem kemikleri vücudunu bıçak gibi kesiyor, bir yığın gibi kala kalıyordu. Birileri tutup tekrar bir yerlerden aşağıya fırlatıyor hiç durmadan ölüp duruyordu. Her yere çakılmasında çıkan o garip ses bulanık zihninde yankılanıyor. Ona birileri adını fısıldıyordu. Fısıltılar zihnine bu kez fırtınaya yakalanmış gemi gibi dolmuştu. Bütün camlardan içeri tonlarca su boşalıyor. Nefes almasına izin vermeden tekrar tekrar onu boğuyordu. Ateşte de yansa suda da boğulsa biliyordu ki nefes alamadıktan sonra ölmemek mümkün değildi. Atmosferdeki hava atomlarını bir nebze içine çekebilmek için çırpındı durdu. Ancak başarılı olamadı... 

Panik atak krizi zihnini bu kez hazırlıksız işgal etmişti !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder