22 Mart 2012

ISLAK KÖPEK KOKUSU İMPARATORLUĞU ! ( BİRİNCİ BÖLÜM)







Büyük bir bina büyük bir gürültüyle yıkıldı. Yıkılırken, varlığının farkına varmayanlar da bir farkındalık yaratabilmişti. Kenarları şeritli yollar büyük bir gürültüyle ikiye yarılmaya başladı. İçinden bir şeyler çıkacak gibiydi.Çıkacak olanı, toz duman bulutu içinde görmeye imkan bile yoktu. O güzel arabalar birer yaprak parçaları gibi dağıldılar dört bir yana. kargaşa içinde etrafa kaçışırken bastıkları yerler birer mayın gibi patlıyor insanları tıpkı arabaları gibi, dört bir yana fırlatıyordu. Evlerinde olanlar, odalardan odalara koşuyor bastıkları zemin göçüyordu. Hiç tanımadıkları alt komşularının odalarına konuk oluyorlardı. 


Gökyüzünden yere gök yüzü çöküyordu. hava akımı göğü delip yere çarpıyor, Tüm pislikleri havaya kaldırıp, gözlerini açmaya çalışan insanların irislerine yapışıyordu. Binaların camları patlıyor dükkanların alarmları kulak yakıyordu. Kadınlar topuklu ayakkabılarının azizliğine uğrayıp yere yığılıp ölüyor, erkekler kadınlarından ziyade kendi bedenlerini bile koruyamıyorlardı. Evlatlar ailelerinden habersiz bir yerlere düşüyor, gökyüzü güneşe sırtını dönüyordu. Sabaha hiç bir şey kalmayacak. Bir milat son bulacak, medeniyet kendi mezarına bile ulaşamayacaktı.


Ve sesler derinden daha da derinden geliyordu. Bu bir savaş mıydı ? Doğa öcünü mü almaktaydı ? Uzaylılar mı istila etmişti ? Tanrılar mı kızmıştı ? Belkide hepsi aynı anda oluşmaktaydı. Bütün insanlık hayatta kalma çabasında, bir oraya koşuyor bir buraya koşuyor, ancak ya arabalarının evlerinin altında kalıyor, yada pisliklerinde boğulup ciğerlerini kuru tozla dolduruyorlardı.


Evrimleşme sırası tüm bunlara neden olana geliyordu. Ve o kendi zincirinin son halkasında ıslak köpek kokulu insanlara bakıyordu. Kendisinden geliyordu bu koku. Bu insanlığa bir armağanıydı.


Tüm insanlık dev enkazlar altında yok olduktan sonra minik patileriyle Üzerlerinden geçmeye başladı, meğer insanlığa son vermek bu kadar kolay olmuştu huzurluydu.  yapılacak çok iş vardı. Artık daha sakindi ....





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder