19 Kasım 2011

HER ŞEYİ MAHVETME ENSTİTÜSÜ (bölüm 1)



Önce kendisini yaşamının ortasına sonra onun da ortasına yaşamı koydu. Artık kendisine öğretildiği gibi yaşayacak. Katı kuralları olacak, kimsenin bu kuralları çiğnemesine izin vermeyecekti. Nevrozlu bir hasta gibi şiar edindi kendine deli saçması sözlerini. Sert mizacını koruyacak hem cinslerinin yapamadıklarını başaracaktı. Herkese karşı tek başına olacak, ulaşılması zor ve imkansız olacaktı. Çok yükselecek bir yerlere gelecek kendi hayatını kendisi kazanacak. Aynı zamanda kimsenin kendisini incitmesine izin vermeyecekti. Ne münasebetti bu ? Hayatın merkezinde olan kendisiyse insancıklar bunu akıllarından bile geçirmemeliydi...

Bu hayali uzun sürmedi elbette. Anın asra bedel olduğu o gün biri gelip  tabularının hepsini yıkıp geçmişti.Bir yıkım olmuştu belkide bu balık bedeninde.Ancak toparlanmalı, başa dönmemeliydi. Ve bu kez daha sert ve daha hem cinslerinin ötesinde olacaktı. Sızısıyla acısını iyice derinlerine gömüp hiç olmamışcasına yaşayacaktı olanları.

Hele gözünün ucuyla süzdüğü insancıklar dan biri bir gün karşısına geçmeyi görsün, haddini bildirecek, onu elde etme çabasının ne demek olduğunu hiçbir şey yapmayarak gösterecekti. Adım adım planlarını uygulamaya başladı bilinç altının tecrübeli askerleri ... Ve o insancık sessizce adımlarını ona doğru yönlendirdi ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder